Det manglende klask i postkassen





På denne postkasse står: 'Benyttes ikke!' Måske  passiv protest?
 
For nogle måneder siden tvangsindførtes postkasser ud til vejen - med et stærkt varieret udbud af kasser og skrifter. Bortset fra en til sidst nervepirrende ventetid, hvor leveringen uge efter uge blev udskudt af leveringsfirmaet, har det ikke betydet det store savn, at posten ikke længere går gennem dørbrev-sprækken, bortset fra de gange hvor brevene bliver lidt våde, da vores kasse ikke er helt regntæt. Har det vist sig.
Og heldigvis har man indtil videre stadig kunne formå avisbudene til fortsat at levere til døren, så man ikke skal ud i våde vintermorgener for at hente sin morgenavis.
Men for en uge siden opsagde vi den daglige avis, som vi alligevel sjældent får læst ordentlig her i sommertiden, og nøjes altså med tre aviser i weekenden.
Det er dog lidt træls ikke at have sin sædvanlige nyhedsdosis til morgenkaffen, så i stedet styrer gemalen cyklen til stationen og henter MetroExpress. Der er ikke megen åndelig føde at hente og ikke mange journalistiske spændende vinkler (det er der nu heller ikke tit i det normale morgenaviser), men sammen med dagbladenes netudgaver er man meget godt kørende.
Tillægsgevinsten er, at gemalen får ekstra motion, og jeg kommer før ud i haven...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

ROMY SCHNEIDER - En 'genfødt' stjerne stråler

MARIA CALLAS - fascinerer stadig 40 år efter sin død

Ahlberg - maleren der gjorde Tintin sexet